Vďaka štúdiu na Unicorn University sa dostanete k reálnym projektom (PR)


Individuálny prístup, moderné online výukové materiály a praktická výučba. To sú hlavné dôvody, prečo sa hlásiť na Unicorn University.

Táto súkromná vysoká škola funguje od roku 2007 a svojim študentom má naozaj čo ponúknuť. Či už sú to skúsenosti z reálnych projektov alebo cenné kontakty. Aj preto sa táto škola pýši stopercentným uplatnením absolventov.


maturantka pri uceni


Unicorn University (UUN) je súkromná vysoká škola,

ktorá ponúka vzdelanie v oblasti IT, dátovej analýzy a biznisu, a to ako v bakalárskom, tak v magisterskom programe.

Vďaka tomu, že je súčasťou holdingu Unicorn, dokáže využiť bohaté skúsenosti s vývojom a prevádzkou informačných systémov. Škola si dlhodobo zakladá na tom, aby v nej prednášali kvalifikovaní a úspešní odborníci, ktorí sa živia vývojom softvéru alebo riadením podnikov, a preto je celé štúdium orientované prakticky.


treba premyslat pri maturite


Už v prvom ročníku sa dostanete k reálnym projektom

a budete riešiť reálne biznis požiadavky zákazníkov. Jedným z takýchto dlhodobých projektov je vývoj produkčnej databázy pre vnútorný detektor experimentu ATLAS, ktorý Unicorn University rieši pre medzinárodné výskumné centrum CERN.

Ďalším podobným projektom školy je aj vývoj softvéru pre Lawrence Berkeley National Laboratory. Môžete tak získať skúsenosti nielen s prácou na medzinárodnej úrovni, ale aj cenné kontakty.

Každý študent si navyše musí prejsť polročnou stážou, ktorú je možné absolvovať v partnerských spoločnostiach ako Unicorn, Microsoft, Poisťovňa VšZP, KPMG, Komerční banka či Raiffeisen Bank. Pre väčšinu študentov to znamená, že nájdu uplatnenie ešte pred skončením štúdia alebo tesne po ňom.

Navyše veľké množstvo z nich si zakladá aj vlastný biznis. Všetky programy a plány vychádzajú z aktuálnych potrieb na trhu a vďaka tomu vás táto škola dokonale pripraví na budúce zamestnanie.

Všetky materiály sú dostupné online a vy tak môžete študovať nech už ste kdekoľvek.


treba premyslat pri maturite


Zaujala vás škola Unicorn University?

Prečítajte si príbehy absolventov a študentov a dozviete sa viac o tom, ako výučba prebieha a čo vám môže priniesť.
Napríklad František Raszyk sa vďaka Unicorn University dostal do svojej vysnívanej firmy.

Jan Bambousek zase absolvuje prax v Poisťovni VšZP, kde spoločne s kolegom vytvára aplikáciu, ktorá slúži na sledovanie a vykazovanie práce z domu. Za to im poisťovňa zaplatí školné na budúci rok.


treba premyslat pri maturite


Unicorn University tiež podporuje spoluprácu so zahraničnými univerzitami

a študentom umožňuje výmenné pobyty alebo možnosť absolvovať tzv. Double Degree program, vďaka ktorému môžete získať dva diplomy naraz (od domácej a zahraničnej univerzity).

Umožňuje ale študovať aj rodičom alebo pracujúcim, ktorí nemajú čas denne chodiť do školy. Unicorn University totiž získala dve akreditácie od Národného akreditačného úradu na štúdium plne online a to vrátane prijímacieho konania a záverečných skúšok.




Karolína Tučková
unicornuniversity.net









Zadarmo eBook

Dosiahni najlepší výsledok na písomne a ústnej maturite


Maturitné testy

všetko pokope. Maturitné testy, maturitné témy na slohy, správne odpovede tiež nazývané kľúče správnych odpovedí.
A k cudzím jazykom primiešavame aj zvukové nahrávky?


Ako sa učiť?

učenie niekomu nejde, ale možno len preto, že nenaďabil na správnu alchýmiu svojej hlavy. Ak naozaj hľadáš metódy ako si uľahčit naberanie informácií, tak toto je sekcia pre teba ...


Dátumy a časy maturity

časový harmonogram z pohľadu nás študentov. Takže pekne po hodinách rozpísané, čo ťa čaká počas dňa D nazvanom "Externá časť maturity"
















Portál o stužkovej, scénky, firmy, oznamká, šaty
Tablá
Pridaje si aj vy svoje tablo